Els veterans del Futbol Club Masquefa han aconseguit que la nostra vila sigui aquest any la seu de la Festa de Campions del futbol veterà de tot Catalunya. Es tracta de la celebració amb què els equips veterans de futbol que disputen les diferents lligues catalanes tanquen la temporada esportiva. L’esdeveniment té lloc cada any en un municipi diferent.

La Festa de Campions, que arribarà a la 39 edició, tindrà lloc el dia 8 de juny al camp de futbol municipal de Masquefa i inclourà la celebració de dos partits. Un partit el disputaran el campió de Primera Divisió i el de Segona, i l’altre enfrontarà l’equip amfitrió, el FC Masquefa de veterans, amb el campió de Tercera.

Després dels partits es farà a Masia Bach l’acte de lliurament dels premis de la temporada als guanyadors de les diferents categories, als màxims golejadors i als porters menys golejats, i també a altres futbolistes i clubs que hagin destacat. La celebració també comptarà amb l’actuació del popular showman Jordi LP.

La Festa de Campions l’organitzaran els veterans del FC Masquefa amb el suport de la federació catalana, que aquest cap de setmana ja va desplaçar representants a la vila per visitar les instal·lacions.