Els dies 25, 26 i 27 de novembre el programa ‘Divendres’ de TV3 serà a Masquefa, des d’on es faran diferents connexions en directe des del plató. Les unitats mòbils del programa i l’equip tècnic s’ubicaran a la Plaça de l’Estació, localització escollida per l’equip de ‘Divendres’. De la mà del periodista Espartac Peran, s’explicaran a l’audiència diversos temes relacionats amb la història, la cultura, la gastronomia i el dia a dia de Masquefa.

Els equips tècnics i de continguts del programa, amb la col·laboració de l’Ajuntament, estan treballant en temàtiques que es difondran en aquestes connexions en directe. Tenint en compte les demandes de l’equip de continguts, des de l’Ajuntament s’han facilitat dades sobre fets històrics, gastronomia, patrimoni arquitectònic, paisatgístic i cultural, temes esportius, llegendes o associacions. El programa també escull un recomanador (veí representatiu de Masquefa) que explicarà en directe els tres racons de la nostra vila que no es poden deixar de visitar. També s’ha mostrat interessada en personatges coneguts i famosos i emprenedors de Masquefa.

Animen tots els masquefins i masquefines a participar i gaudir de la visita del programa ‘Divendres’, ja que vosaltres en sou els veritables protagonistes.

Crida per anar de públic al plató
D’altra banda, ‘Divendres’ també fa una crida a participar en directe en el programa el divendres 29 de novembre, assistint al plató com a públic.

Poden formar part del públic persones implicades en el desenvolupament d’aquestes emissions, així com representants de les entitats i associacions del municipi o particulars que hi estiguin interessats.

L’edat mínima per assistir-hi són 14 anys.

Les 55 persones que formaran part del públic de Masquefa es desplaçaran gratuïtament en autocar, que el divendres 29 sortirà a les 14.15 hores de davant de l’Ajuntament per arribar als estudis de TV3 cap a les 15 hores. La sortida dels estudis de TV3 cap a Masquefa serà a les18.30 hores.

Les persones interessades a anar de públic al programa han d’adreçar-se a l’Ajuntament (C/ Major, 93) per apuntar-s’hi. Cal emplenar el full d’inscripció que inclou també l’autorització per cedir les dades personals.  En el cas dels menors de 18 anys també cal signar el full de drets d’imatge que demana TV3.

Aquest formularis se us facilitaran a l’Ajuntament. També us els podeu descarregar al final d’aquesta notícia i portar-los emplenats i signats a l’Ajuntament.

‘Els optimistes’, de Catalunya Ràdio, també a Masquefa
D’altra banda, el divendres 29 de novembre el programa de Catalunya Ràdio ‘Els optimistes’ també s’emetrà en directe des de Masquefa, i recollirà continguts relacionats amb la nostra vila.

(Full d’inscripció programa Divendres)

(Autorització drets d’imatge menors d’edat)