L’entitat Masquefa Slot fa el salt a Internet amb la posada en marxa d’una pàgina web (www.masquefaslot.com). Amb aquesta nova eina, l’entitat -creada l’any 2008- vol donar-se a conèixer entre el conjunt de la població i informar dels diversos esdeveniments que organitza i en què pren part al llarg de la temporada esportiva.

L’espai web inclou informació corporativa sobre l’entitat, fotografies, una secció de notícies i el calendari de curses. A www.masquefaslot.com també s’hi pot trobar tota la informació sobre el Campionat Slot Català –amb la classificació general i la classificació de les diferents curses-, i sobre d’altres campionats de velocitat.

Masquefa Slot es dedica a la competició d’aquests petits vehicles a escala, majoritàriament a 1/32 i 1/24. Des dels seus inicis ha estat membre de ple dret del Campionat Slot Català, del qual n’ha organitzat proves puntuables a casa nostra.

Amb seu al Recinte Rogelio Rojo, l’entitat va inaugurar el desembre de 2011 un circuit permanent de sis carrils que els permet fer curses de diferents modalitats de velocitat. Es tracta d’una entitat oberta a la vila, on duu a terme diverses activitats per donar-se a conèixer. En aquest sentit, Masquefa Slot fa una crida a totes les persones que vulguin aficionar-se a aquesta modalitat esportiva i apuntar-se a l’entitat.