L’entitat Masquefa Slot inaugurarà aquest dissabte, 12 de novembre, el seu circuit de velocitat amb una cursa popular oberta a tothom. La inauguració del circuit, que es troba a les instal·lacions de l’entitat, al Recinte Rogelio Rojo, es farà de les 10 del matí a la 1 del migdia, i de les 4 de la tarda a les 9 del vespre.

La cursa és oberta a tothom i només cal portar-hi les ganes de córrer, ja que els organitzadors hi posen el cotxe i el comandament. Es correrà per sis carrils (4 minuts per carril) i preferentment en equips de dues persones.

Campionat Slot Català
D’altra banda, el cap de setmana del 28 i 29 d’ octubre es va disputar a Masquefa la penúltima prova del Campionat de Ral·lis Slot Català. Per a la cursa es van preparar 5 trams d’asfalt (dos abrasius i tres suaus) de llarg recorregut. Hi van prendre part 108 cotxes i un total de 56 pilots procedents de les localitats habituals però també d’altres municipis com ara Gironella, Súria, Caserres i Canyelles.

La victòria va ser per al pilot de Sant Esteve Sesrovires que pilotava un Porsche 959 de la categoria 1/24 clàssics, seguit per Ivan Margarit, també pilot de Sant Esteve Sesrovires, que conduïa un Subaru Impreza WRC. Va tancar el podi del ralli altra vegada Xavi Margarit, amb el seu segon cotxe, un altre Subaru Impreza WRC.

A més, el ralli va servir per proclamar alguns campions o per assegurar posicions de podi.
Xavi Margarit va aconseguir ja, a manca d’una prova per al final de la competició, el títol de clàssics.

Carles Mancha, de Slot Sant Esteve Sesrovires, es va proclamar a Masquefa campió de SN-GT, i també de la categoria grup N.

El masquefí Francesc Estébanez va consolidar la segona posició en aquesta mateixa categoria, a més de proclamar-se campió a casa de la categoria Super N-Rally.

Paulino Jimenez, de Castellví de Rosanes, també va consolidar a Masquefa el segon lloc de la categoria Super N-Rally.

Anna Pijoan, dels Hostalets de Pierola, va afermar-se en la segona posició en la categoria de dames, mantenint mínimes esperances d’acabar aconseguint el títol.

I Oriol Túnica va consolidar el tercer graó del podi general en la categoria d’infantils en quedar segon de la seva categoria en la cursa disputada a Masquefa.

L’últim ral·li del Campionat Slot Català es correrà el 26 de novembre a Sant Esteve Sesrovires. En acabar es farà el sopar de cloenda i el lliurament de trofeus d’aquesta sisena temporada al restaurant Ca La Goreti.