Diumenge 3 de juny, els masquefins estan cridats a participar a la XI Cursa Popular de Masquefa, a la XIX Cursa de Can Parellada i a una bicicletada popular sense pedals.

El foment de la pràctica esportiva i la promoció dels hàbits saludables entre els veïns de la vila és una de les línies de treball prioritàries de la Regidoria d’Esports. Per tot plegat, l’Ajuntament de Masquefa fa una crida als masquefins a participar el proper diumenge 3 de juny a una nova edició de la Festa de l’Esport; una de les cites esportives de referència a la vila i que any rere any congrega corredors de totes les edats cridats a gaudir d’una jornada lúdica, esportiva i festiva.

La Festa de l’Esport arriba aquest 2018 amb tres propostes principals. La primera d’elles, la Cursa Popular de Masquefa (2,2 quilòmetres), que enguany compleix la seva onzena edició. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament del 21 al 31 de maig.

La segona proposta és la XIX Cursa Popular de Can Parellada (de 5,6 quilòmetres), que es correrà simultàniament amb la Cursa Popular de Masquefa. En aquest cas, les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament del 21 al 31 de maig.

I enguany, per segon curs consecutiu, el Club Ciclista Masquefa ofereix als veïns la possibilitat de participar d’una bicicletada popular sense pedals. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 690 827 520.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida a la participació i a gaudir d’una jornada única i especial.