Masquefa va tornar a demostrar diumenge la seva solidaritat i va sumar-se a una nova edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Aquesta iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple convida des del 1994 tota la societat a mullar-se literalment i a llançar-se a l’aigua de la piscina més propera per a col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia i també per a recollir fons per a la seva investigació.

A la piscina de l’Alzinar 21 persones van fer, al punt del migdia, un salt conjunt a l’aigua en senyal de solidaritat amb les persones afectades. A més, 30 persones van nadar per a aquesta causa, fent en total 7.504 metres.

Per a recaptar fons, durant tota la jornada l’Alzinar va vendre material com ara bosses plegables, samarretes de dona i de nen i tovalloles, i també va recollir els donatius que van fer diverses persones. En total es van recaptar 129,70 euros, que s’han ingressat a la Fundació. L’Alzinar també farà la seva aportació com a entitat.

Les persones que diumenge no van poder adherir-se a aquesta causa solidària poden fer els seus donatius a la fundació de diverses maneres. (Més informació).