Un any més Masquefa ha tornat a aportar el seu granet de sorra a la Marató de TV3, que en aquesta ocasió ha recaptat fons per a la investigació i el tractament de les malalties neurodegeneratives.

En total es van aconseguir fins a 1.975,42 euros, entre les aportacions que els vilatans van fer en les guardioles instal·lades en els comerços i establiments, i les seves donacions durant les activitats que diverses entitats van organitzar tot el cap de setmana, tant dissabte com diumenge.

Tot i l’intens fred, els masquefins van sortir al carrer per participar en les propostes de les entitats, com ara les voltes solidàries del Club Slot Masquefa, la Fira dels Encants i la Fira de Santa Llúcia que l’AMPA de l’escola Font del Roure va organitzar al pati de La Rojo, les exposicions i venda de manualitats de les associacions de propietaris de Can Parellada i de Can Quiseró, i la paella popular que van preparar l’Associació de Caçadors L’Esquirol, els propietaris de Can Parellada i la cafeteria del CTC.

A més, l’associació Dansa Urbana i l’Escola de Dansa Noemí Rubira van oferir dues espectaculars actuacions, i el Club Patinatge Artístic Masquefa va omplir el pavelló amb el seu festival.

També es van sumar a La Marató de TV3 entitats com el Club Bàsquet Masquefa, amb la seva cistella solidària, el Club de Tir Esportiu, amb una tirada especial, la Colla de Geganters i Grallers, que va passejar per tot el poble, i l’AMPA de l’Escola Vinyes Verdes de La Beguda, que va oferir una cantada de ‘Llúcies i Nicolaus’.

A més aquest divendres l’Alzinar organitza un Concert de Nadal amb l’Escola de Música i la Coral –a les 6 de la tarda, a la Sala de l’Aglà- que també destinarà la recaptació a La Marató.  El preu de l’entrada és voluntari.

L’Ajuntament fa un agraïment públic a la generositat de tots els qui van implicar-se en La Marató aportant els seus donatius, així com a les entitats que, un any més, van arremangar-se per organitzar totes aquestes activitats.

Amb el lema ‘La solidaritat no degenera’, La Marató de TV3 va tornar a mobilitzar el 15 de desembre tot el país i va recaptar fins a 9.550.109 euros, una xifra que encara s’incrementarà fins al 31 de març de 2014, quan es farà el tancament oficial d’aquesta 22a edició.

Fins aquell dia encara es poden fer aportacions de manera online des de la pàgina web www.tv3.cat/marato o bé mitjançant una transferència bancària al compte de La Caixa 2100 0555 31 0201001500. També es poden fer donatius amb les aplicacions per a iPhone i Android i en els caixers automàtics de La Caixa.