L’Ajuntament agraeix la implicació de tots els veïns que n’han pres part i felicita públicament a totes les persones homenatjades.

Dijous 7 d’octubre Masquefa va posar el punt final a la commemoració de la Setmana de la Gent Gran d’aquest 2021, un esdeveniment impulsat anualment per l’Ajuntament i dedicat a promocionar el benestar de les persones de més edat del municipi i a posar en valor la seva importància en la societat.

Al llarg de tota una setmana, de l’1 al 7 d’octubre, La Fàbrica Rogelio Rojo, la biblioteca i el Casal d’Avis -que va reobrir el dia 1– van la seu de diferents propostes que van resultar tot un èxit de participació. En aquest sentit, des del consistori es vol agrair públicament la tasca duta a terme per totes les persones i entitats que han col·laborat en l’organització, així com la implicació de tots els veïns que han pres part activament dels actes.

Així, entre les activitats que es van celebrar hi havia un taller de tupper-sex,  el concert de Cafè Trio, la Missa a la parròquia de Sant Pere, un concert d’havaneres amb Son de l’Havana, el joc del bingo, una caminada saludable per diversos punts del municipi -amb la participació d’una vintena de persones-, un col·loqui amb vivències de persones grans a la biblioteca, balls tropicals, una xerrada sobre com gestionar les pèrdues d’éssers estimats, la projecció de la pel·lícula “En guerra con mi abuelo”, o l’exposició de llibres de persones grans i escriptors grans.

I finalment, com és tradició, l’Ajuntament també va dur a terme un homenatge a les persones més grans del municipi:

  • Diego Gallego Candil: té 98 anys, va néixer l’1 de maig de 1923 a Oliva de la Frontera (Badajoz), i fa 14 anys que viu a Masquefa.
  • Luisa Ortega Gutiérrez: té 97 anys, va néixer l’1 d’abril de 1924 a Geria (Valladolid), i fa més de 40 anys que viu a Masquefa.
  • Matrimoni format per Salvador Anglès Montull i Purificació Ferràs Casanovas: en Salvador té 95 anys i va néixer el 22 de setembre de 1926 a Igualada; mentre que la Purificació té 86 anys i va néixer el 9 de setembre de 1935 a Sant Llorenç d’Hortons. Tots dos viuen a La Beguda Alta i fa 64 anys que estan casats.