La Rua de Carnaval i el concurs de comparses i aparadors comercials disfressats seran les activitats estrella el 29 de febrer de la nova edició d’aquesta festivitat.

Masquefa ja es prepara per a la tradicional Festa de Carnaval. El 29 de febrer els carrers de la vila tornaran a omplir-se de color i alegria per commemorar com cal una de les festivitats populars més originals i exitoses de l’any.

L’activitat començarà a les 18 h amb la concentració de comparses i carrosses. La Rua de Carnaval d’aquest 2020 arrencarà a les 18.30 h des de l’avinguda de la Línia i transcorrerà pel carrer Sant Antoni fins a l’Ajuntament; carrer Major; carrer Sant Pere; carrer Crehueta; i carrer Santa Clara fins a La Fàbrica Rogelio Rojo. Un cop allà, i a la finalització de la Rua, es donarà la benvinguda del Rei Carnestoltes i es durà a terme l’entrega de premis del concurs de comparses i aparadors comercials disfressats.

I la jornada clourà a la mitjanit -de 00 h a 05 h- amb un ball de disfresses a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo dirigida a majors de 16 anys (en el cas que l’organització necessiti verificar l’edat d’algun dels assistents, caldrà presentar el DNI/NIE original. En cap cas s’acceptaran fotocòpies o fotos al mòbil). L’organització, a més, se suma a la lluita contra la violència sexista impulsant una campanya sobre la violència masclista en els espais d’oci nocturn i apostant per la música sense missatge masclista.

 

 

Formalitza ja la teva inscripció

Les inscripcions de les comparses per a la Rua de Carnaval i per al concurs d’aparadors comercials disfressats s’han de presentar abans del 21 de febrer.

Finalment, per a participar de la Rua de Carnaval cal entregar a les oficines municipals la corresponent butlleta d’inscripció.