En una nova sortida cultural organitzada per l’Ajuntament, una setantena de masquefins i masquefines han anat a Barcelona a veure el musical “Mamma mia!”, que està batent records d’espectadors. Aquesta és la segona vegada que la regidoria de Cultura organitza una sortida a aquesta espectacle. En la primera ocasió, el 31 de gener, hi van participar quaranta persones, però n’hi va haver moltes que van quedar en llista d’espera.

El musical “Mamma mia!” rememora les cançons més populars del grup Abba. L’obra explica la història d’una noia de 20 any que el dia abans del seu casament decideix conèixer la identitat del seu pare. La història transcorre en una illa grega, on arriben els tres amants de la seva mare i possibles pares de la noia. El retrobament sorprèn tothom i provoca un divertit embolic.

El programa ‘Fem Cultura’

La sortida al musical Mamma mia! s’emmarca en el programa estable d’activitats culturals que ha posat en marxa l’Ajuntament amb el lema “Fem Cultura”. El programa engloba activitats que ja es feien i d’altres activitats de nova creació, amb els objectius d’apropar la cultura als vilatans i vilatanes, garantir una oferta variada, de qualitat i estable, i educar la sensibilitat vers la cultura.

“Fem cultura” inclou l’espai de debat i història “Cafès amb Història”, una activitat ja creada i consolidada i que consisteix en xerrades, documentals, sessions de cinema i sortides culturals dedicades, cada mes, a una temàtica històrica diferent.

En el marc de “Fem Cultura” també es programen sortides culturals i de turisme cultural cada mes. Així, per exemple, es fan sortides al teatre, a espectacles de música i de dansa i a exposicions, així com també itineraris culturals, visites a museus o rutes i recorreguts turístics. De moment ja s’han fet sortides als musicals “Mamma Mia” i “Cabaret”, i a l’espectacle “La sonrisa Etíope”, de Pepe Rubianes.

A més, aquest programa cultural vol potenciar les activitats a la biblioteca, ja que se’n fa com a mínim una cada mes, adreçada a públics de totes les edats