Després de dos anys d’absència, el municipi va recuperar el passat cap de setmana aquesta popular prova classificatòria per al campionat català d’autocros.

La vila de Masquefa va ser la seu aquest diumenge 25 de setembre de la cinquena edició de la Copa Catalana 3 Hores de Resistència d’Autocros. A la competició, organitzada per l’entitat masquefina Gas a Fons, hi van prendre part un total de 11 cotxes que van ser partícips d’aquest tercera prova de les cinc que conformen la Copa Catalana d’Autocros.

Malgrat la pluja que va caure sobre Masquefa al llarg de divendres 23, la prova es va poder dur a terme sense complicacions i l’equip Tresina Sport 3, format per els germans Ivan i Xavi Margarit, es va coronar com a vencedor amb un temps de tres hores i vuit segons. El podi el van completar l’equip Tresina Sport (David Voltà i Antonia Martínez) i el Team Segalàs (Edu Blanco i Josep Segalàs).

A la categoria de vehicles de fins 1.600 cc (classe 1) la millor posició va ser per als germans Margarit; mentre que a la categoria de cotxes de fins a 2.000cc (classe 2), la primera posició va ser l’equip Rayo Verde format per Adrià Gómez, Óscar Darder i Xavier Pedro. Finalment, la volta ràpida al circuit la va marcar el equip Tresina Sport amb un temps de 43 segons 976 mil·lèsimes. A la prova hi van prendre part pilots d’arreu de Catalunya, així com el masquefí David Cabeza, que acompanyat de Oriol Gel, va acabar la cursa setè de la general i en cinquena posició a la categoria de fins a 2.000 cc.

La vila de Masquefa acollia aquest cap de setmana la Copa Catalana de Resistència després de dos anys d’absència i amb un circuit renovat integralment respecte la darrera edició. Els treballs de millora a la pista han consistit en l’augment de l’amplada del circuit i en el canvi del pis.