El Futbol Sala Espardenya ultima els preparatius d’una nova edició de les 24 Hores de Futbol Sala, la maratoniana competició que any rere any ofereix durant un dia ininterromput un gran espectacle futbolístic al nombrós públic que es reuneix al pavelló poliesportiu.

Les 24 Hores de Futbol Sala d’aquest 2012 es disputaran els dies 15 i 16 de juny. El torneig donarà el tret de sortida el divendres a les 7 de la tarda i es preveu que s’acabarà el dissabte al voltant de les 8.

Les 24 Hores de Futbol Sala de Masquefa, que arriben a la 28a edició, comptaran amb la participació de 16 equips de la vila i d’altres localitats com ara Sant Feliu de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, El Prat del Llobregat, Piera i Capellades. Entre aquests ja ha confirmat la seva participació el vigent campió del torneig, l’equip capelladí K-peones.

Els setze equips participants quedaran enquadrats en quatre grups de quatre, on tots disputaran un mínim de tres partits. Els dos primers classificats de cada grup disputaran la fase d’eliminatòries, que constarà de quarts de final, semifinals i final.