Els atletes del Masquefa Trail continuen amb l’agenda d’activitats plena a vessar. El 26 d’abril passat un grup d’aquesta entitat fundada tot just fa uns mesos va participar a la Cursa Popular de Muntanya de Santa Coloma de Queralt, de 15 quilòmetres. La cursa va aplegar més de 250 corredors d’arreu de Catalunya. Entre els masquefins va destacar Miquel Boquete, que va quedar primer en la categoria de veterans.

També el 26 d’abril, un altre grup de l’entitat va prendre part en la Cursa Popular de Sant Esteve Sesrovires, en què l’atleta masquefina Fina Claramunt es va proclamar vencedora en la categoria femenina màster.

A hores d’ara el club ja suma 120 socis. Els seus integrants participen setmanalment en diferents proves arreu de la geografia catalana, a més d’organitzar caminades mensualment.

Masquefa Trail va néixer de l’amistat d’un grup de masquefins amants i practicants, des de fa molts anys, de l’esport de lleure, en diferents modalitats, però amb una passió comuna: el trail running, córrer per la muntanya. Ja des del primer moment es va constituir com una plataforma oberta a tothom, amb l’objectiu de poder aglutinar la resta d’esportistes que, de manera individual, surten a caminar i a córrer a Masquefa, i compartir experiències.