Les grades del camp municipal es van omplir el cap de setmana passat de gom a gom amb motiu del primer Trofeu de Futbol Base Vila de Masquefa. Un total de 32 equips d’arreu de Catalunya, entre aquests 6 conjunts locals, van participar en la primera edició del torneig.
 
Els equips de l’Escola Municipal de Futbol Base de Masquefa van protagonitzar una destacada actuació. Així, l’equip de promeses i el prebenjamí A van quedar campions en les seves respectives categories. D’aquesta manera, l’equip de promeses completava una brillant temporada, ja que ha estat també el campió de la lliga comarcal.
 
A més de l’equip de promeses, el benjamí A també ha demostrat la bona feina feta a l’Escola Municipal de Futbol Base i s’ha proclamat campió de lliga, aconseguint l’ascens a Primera Divisió. En el torneig d’aquesta cap de setmana, però, el benjamí A no va poder imposar-se i va veure com se l’emportava el Prat. Aquesta entitat va guanyar també en la categoria d’alevins, mentre que el Santa Eulàlia va imposar-se en la categoria de juvenils.
 
El torneig continuarà el 14 i 15 de juny
El primer Trofeu de Futbol Base Vila de Masquefa es reprendrà el cap de setmana del 14 i 15 de juny amb la disputa dels partits corresponents a les categories d’infantil (dissabte) i fèmines (diumenge). Aleshores hi participaran uns altres 12 equips catalans.
 
Els organitzadors del torneig, l’Escola Municipal de Futbol Base de Masquefa i l’Ajuntament, han valorat molt positivament la resposta que ha obtingut aquesta primera edició. Per això ja han confirmat que l’any vinent es repetirà el trofeu, el qual es potenciarà amb la participació d’equips de primer nivell, com ara el Barça o l’Espanyol.