Masquefa va celebrar divendres una Nit de l’Esport que va ser multitudinària. Més de 600 persones es van reunir al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo per acomiadar la temporada. La gran família esportiva masquefina es va llepar els dits amb la botifarra amb seques cuinada per la Paella de l’Isma i els frankfurts preparats per La Cofradía. A més del sopar, els assistents també van riure amb el popular Toni Albà i la seva sarcàstica paròdia del Rei, i van ballar fins a la matinada.

Abans, l’Ajuntament va tornar a reconèixer els mèrits dels esportistes i clubs. Aquest any es van guardonar els dos millors esportistes de la temporada, premis que van recaure en l’Iker Valderrama i l’Eider Garrido, ja que els seus èxits esportius han traspassat les nostres fronteres i han tingut un ampli radi d’influència.

A més, també hi va haver reconeixements per a totes les entitats i clubs per la tasca que realitzen al llarg de tot l’any. Algunes entitats van voler fer mencions especials als seus integrants que més han destacat aquesta temporada.

MILLORS ESPORTISTES DE LATEMPORADA

● Iker Valderrama Palma (muay thai). Amb només 13 anys, l’Iker és un autèntic crack de les arts marcials. Ho ha guanyat tot en la modalitat de muay thai. Aquesta temporada ha aconseguit la medalla d’or en la Kyshenko Cup Europa i el Cinturó Europeu en el Torneig Dos Nacions Espanya-Anglaterra. El jove esportista masquefí va voler fer un reconeixement al seu mestre, Òscar Simon, que sens dubte té molt a veure en els seus brillants resultats.

● Eider Garrido Parra (gimnàstica artística femenina). L’Eider és una autèntica col·leccionista de títols. La temporada 2012/2013 va ser bronze en el Campionat d’Espanya de nivell 1, a més de campiona de Catalunya i subcampiona d’Espanya per equips. La temporada 2013/2014 va assolir el subcampionat de Catalunya i el campionat de Catalunya de paral·leles de nivell 2, i va proclamar-se campiona en el Trofeu Vila de Salt, subcampiona de Catalunya i 3a d’Espanya per equips. Aquesta temporada ha estat subcampiona de Catalunya en terra i subcampiona de Catalunya en paral·leles de nivell 4. També 2a en paral·leles i 3a en terra al Campionat Internacional de Pozuelo, i campiona al Trofeu Vila de Salt.

RECONEIXEMENTS A TOTS ELS CLUBS I A ESPORTISTES DESTACATS

● Paraolímpics. Gustavo Mansilla, Núria Pons i Rosa M. Mas.

● A Fondu Competició.

● Associació Gimnàstica Masquefa. Menció especial a tres esportistes que, tot i estar en clubs forans, són de Masquefa: Aitor Obrador García (5è en la final de Catalunya masculina 2015), Víctor Obrador García (1r en aquesta mateixa final) i Julieta Esteller Goyret (per la seva gran trajectòria com a gimnasta; va començar amb només 6 anys a Gelida, als 10 va fer el salt a la competició federada, aconseguint grans resultats, i actualment, amb 15 anys, és gimnasta i col·laboradora de l’entitat masquefina).

● Associació de Motoristes S4133.

● Club Esportiu Gas a Fons.

● Club Bàsquet Masquefa. Menció especial als tres equips campions de lliga: el premini groc, el mini i el cadet masculí.

● Club de Tir Esportiu. Menció especial a Santi Sagués Esteve pels seus excel·lents resultats en Alta Precisió en carrabina BR -50 spoter (Campió d’Espanya 2014, 3r en spoter a la Copa Presidente 2014, i 3r en carrabina aire a la Copa Presidente 2014). També pels resultats en la lliga del Club de Tir (Campió de carrabina F-Class i sotscampió de pistola estàndard).

● Club Esportiu Masquefa.

● Club Excursionista Anoia.

● Club Patí Masquefa. Menció especial a Carles Solano, coordinador del club des de fa uns anys i que marxa deixant l’equip sènior a Primera Nacional Catalana.

● Club Patinatge Artístic Masquefa. Menció especial a la parella formada per Arnau Medina (12 anys) i Clàudia Pérez (9 anys), que va quedar 1a de Barcelona el 2014 i 2a de Catalunya. Reconeixement especial a Judit Bascompte, Eneritz Pérez i Clàudia Páez, classificades per a la final de Barcelona en les seves respectives categories

● Club Petanca Masquefa. Menció especial a Fèlix Merchan per la seva trajectòria.

● Club Twirling Can Parellada.

● Futbol Club Masquefa. Menció especial als tres equips que pugen de categoria: l’infantil A, el cadet i els veterans

● Futbol Sala l’Espardenya.

● Masquefa Slot.

● Masquefa Tennis Taula. Menció especial a Marc Flores, format al club masquefí i actualment al CTT Olesa. Subcampió de Catalunya absolut per equips, campió de Barcelona absolut (individual infantil i dobles) i subcampió de Catalunya juvenil per equips.

● Masquefa Trail. Menció especial a Fina Claramunt pel seu compromís i dedicació a aquest esport, i pels èxits aconseguits en la seva categoria d’infinitament jove de per vida, sent un referent per a la resta del grup.

● Moto Club Verds Masquefa.

● Societat de Caçadors L’Esquirol de Masquefa.

● Unió Ciclista Masquefa. Menció especial a José Martín, campió de la Copa Catalana i subcampió de Catalunya de Ciclocròs en la categoria de veterans entre 50 i 59 anys. També és membre fundador de Masquefa Trail. I també menció especial a Juan Raya Cruz, per la dedicació desinteressada com a directiu del club durant 31 anys.

● L’Aeròbic L’Alzinar.

● Taekwondo L’Alzinar.

● Gim Dolça.

● Bonavista Gym. Menció especial a Paula Díaz Miñana (9 anys), campiona de l’Open Internacional Copa Barcelona de Taekwondo (1a en combat i 2a en tuls), i campiona de l’Open Roquerta Almeria de Taekwondo (2a en combat i 3a en tuls).