El d’aquest any serà, més que mai, ‘Un Nadal com cal!’. Igual que en els darrers tres anys, l’Ajuntament ha tornat a organitzar, amb el suport de les entitats, un Nadal temàtic. En aquesta ocasió els actes tradicionals, els de tota la vida, tindran més pes que mai

Com no podia ser d’altra manera, en ‘Un Nadal com cal!’ no hi ha faltat el cagatió, a càrrec de l’Associació de Serveis i Comerciants, ni hi faltarà tampoc una festa gratuïta la nit de Nadal, el 24 de desembre, en què la Colla de Diables Pixafocs i Gagaspurnes portaran la calor a la Rogelio Rojo (a partir de la mitjanit) amb una ‘empalmada’.

L’agenda nadalenca també inclou un altre cagatió a Can Quiseró, el 26 de desembre, el tradicional Concert de Nadal, que la Coral l’Alzinar oferirà per Sant Esteve a l’Església de Sant Pere, o la nit de Cap d’Any, en què podrem donar la benvinguda al 2011 en una festa organitzada pel FC Masquefa.

També s’han programat dos tallers infantils (el 28 de desembre) i el tradicional parc nadalenc al poliesportiu, que es farà el 2 de gener. Grans i petits gaudiran, entre les 11 del matí i les 2 del migdia, d’inflables, un brau mecànic, una wii i simuladors, i un espai de joc per als més menuts.

A més, aquest any el Patge Viu-Viu canviarà el seu emplaçament habitual (la Sala Polivalent) pel pavelló poliesportiu. Hi serà també el dia 2 de gener, coincidint amb el parc nadalenc, des de les 11 del matí i fins a les 2 del migdia. Així els infants tindran més estona per a lliurar-li les cartes per als Reis d’Orient. Dies abans, el 26 de desembre, el patge ja haurà visitat els infants de Can Quiseró per a recollir-los les cartes.

També el dia 2, a la tarda, arribarà un dels plats forts de l’agenda nadalenca: l’espectacle musical ‘Un Nadal … com cal!’, que dóna nom a la programació d’aquest any. L’espectacle, amb els Pastorets de protagonistes, anirà a càrrec de la Cia La Roda Produccions.

I, finalment, la màgica nit del 5 de gener Ses Majestats els Reis Mags d’Orient tornaran a visitar Masquefa i La Beguda Alta per portar-nos il•lusió i regals. Arribaran a Masquefa tot fent una passejada per la vila i després iniciaran la cavalcada. A La Beguda els Peta Clows escenificaran l’espectacle ‘Benvinguts Reis de l’Orient’ per entretenir petits i grans mentre arriben Melcior, Gaspar i Baltasar.

L’agenda de Nadal, Cap d’Any i Reis

Divendres 24 de desembre
FESTA DE LA NIT DE NADAL
Organitza: Colla de Diables Pixafocs i Gagaspurnes
A partir de la mitjanit
Entrada gratuïta

Diumenge 26 de desembre
A Can Quiseró
CAGATIÓ
Amb l’actuació de dues pallasses
A les 11.30h al Local Social

PATGE VIU-VIU
Recollirà les cartes dels infants de Can Quiseró
A les 12.30h al Local Social

A Masquefa
CONCERT DE NADAL
Amb la Coral l’Alzinar
A les 18.30h, a la parròquia de Sant Pere de Masquefa

Dimarts 28 de desembre
TALLERS INFANTILS
Titelles de paper (3 a 5 anys)
Pintem pedres (a partir de 5 anys)
A càrrec del Raconet Artístic
A les 17h a la Sala Polivalent

Divendres 31 de desembre
FESTA DE CAP D’ANY
Organitza: Futbol Club Masquefa
A la Sala Polivalent

Diumenge 2 de gener
PARC INFANTIL
. Inflables
. Brau mecànic
. Wii i simuladors
. Espai de joc per a nens de 0 a 3 anys
Al poliesportiu, d’11h a 14h

PATGE VIU-VIU
Durant el matí, al poliesportiu, recollirà les cartes als Reis d’Orient dels infants

ESPECTACLE MUSICAL
Amb l’obra ‘Un Nadal … com cal!’
A càrrec de la Cia La Roda Produccions
A les 17.30h a la Sala Polivalent (obertura de portes a les 17h)

Dimecres 5 de gener
MAJESTUOSA CAVALCADA DELS REIS MAGS D’ORIENT
17.30h: arribada a Masquefa (escola Font del Roure)
20.00h: arribada a La Beguda (C/ de la Font)

A La Beguda
ESPECTACLE INFANTIL
‘Benvinguts Reis de l’Orient’
Amb Peta Clows
A les 18.30h al Local Social