Els pilots masquefins no van faltar a la cita de la 47ena edició edició del Ral·ly 2000 Viratges disputat diumenge passat. La prova, puntuable per al campionat de Catalunya de l’especialitat i alhora en la categoria d’Open, va registrar una elevada participació, amb un total de 122 pilots, 56 dels quals en l’apartat d’Open.

El pilots masquefins que hi van prendre part van ser, d’una banda, Albert Pons amb el copilot en Rabada (els quals van pilotar un Peugeot 205 Rallye) i, d’altra banda, Pere Garrido i el copilot Oscar Pérez (amb un BMW M3).

L’Open es va disputar en dos trams, amb dues passades cadascun. La primera passada del primer tram es va veure neutralitzada per un accident de dos vehicles. Aquesta neutralització va permetre a Pere Garrido fer una passada en el primer tram sense la pressió del cronòmetre.

La classificació dels dos pilots masquefins en els trams cronometrats van ser les següents: Vilaredes (Pere Garrido, 33è i Albert Pons, 44è), Castellfollit-Sant Salvador: (Pere Garrido, 36è i Albert Pons 39è) i Vilaredes: (Pere Garrido, 26è i Albert Pons, 39è).

D’aquesta manera en la classificació general Pere Garrido va obtenir una meritòria trentena posició en el seu debut com a pilot de ral·lies; mentre que Albert Pons va finalitzar en el 38è lloc, una classificació que diu molt del seu bon pilotatge si tenim en compte les prestacions mermades de la mecànica del seu 205.