Més de 4.000 persones van passar dissabte per la sisena edició de la Festa de la Moto, segons la Plataforma Promoto de Masquefa, coorganitzadors d’aquest popular esdeveniment conjuntament amb l’Ajuntament.

La major afluència de públic es va concentrar al matí, i especialment a primera hora, amb un esmorzar que va reunir més d’un miler de motards vinguts d’arreu de Catalunya. Una de les activitats més destacades va tornar a ser l’espectacular passejada de motos pels carrers de Masquefa, amb més de 400 vehicles.

Durant tot el dia el Recinte Rogelio Rojo va acollir nombroses activitats per amenitzar la gran festa de les dues rodes. Especialment concorreguda va ser l’exposició de motos de tots els estils. També es va fer un concert amb el grup Double Six, una exhibició de ball en línia i diversos jocs i concursos.
 

La Fàbrica va ser igualment l’escenari d’un show bike i d’una mostra fotogràfica i de vídeo, entre d’altres activitats. Al pati també s’hi van instal•lar estands de roba motorista, tatoos i piercings.