El Futbol Club Masquefa va celebrar diumenge el seu 75è aniversari amb una emotiva festa que va dur més de 500 persones al camp de futbol. L’acte central va ser la creació d’un gran mosaic humà que va formar el número 75 al mig del camp. Un total de 450 persones hi van participar per fer-lo possible i poder deixar constància de l’efemèride. Precisament per això se’n va fer un reportatge fotogràfic i es va enregistrar un vídeo amb un dron que va sobrevolar el camp.

La festa, però, ja havia començat abans, a les 10 del matí, amb la presentació de la nova equipació commemorativa del 75è aniversari de tots els equips i una gran foto de família de tots els jugadors del club.

En els parlaments, el president de l’entitat, Juan Llamas, va agrair la implicació de tots els qui han fet possible que el Futbol Club Masquefa pugui celebrar tres quarts de segle d’història: des dels jugadors a les famílies, els aficionats, els cossos tècnics i els directius. Per la seva banda, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, va destacar que, més enllà de la tasca esportiva que fa el club, cal valorar la feina que fa a l’hora de formar persones, inculcant-los també valors.

La celebració es va tancar amb el partit de lliga de Quarta Catalana que van disputar el primer equip del FC Masquefa i el Vilanova del Camí. Tot i que van oferir un bon espectacle, no hi va haver gols i el matx va acabar amb empat a zero en el marcador.