La tercera edició del Trofeu Vila de Masquefa de Futbol Base va portar aquest cap de setmana al municipi 480 joves futbolistes i va omplir les graderies al llarg de tots dos dies, dissabte i diumenge, amb més de 1.500 espectadors.

El campionat va comptar amb la participació de catorze clubs, alguns de primer nivell en el panorama futbolístic, que van disputar gairebé una cinquantena de partits. A més dels equips de futbol base, els espectadors també van gaudir de l’espectacle que van oferir els equips veterans d’aquest clubs, integrats per un total de 150 jugadors. En total més de 630 jugadors van disputar el torneig.

Entre els clubs que van participar d’aquest tercer Trofeu Vila de Masquefa de Futbol Base destaquen el RCD Espanyol, el Santboià, l’Hospitalet i l’Espluguenc. També hi van ser presents l’Almeda, el Vinyets Molí Vell de Sant Boi, el Capellades, el Piera, el Sant Esteve Sesrovires, l’Hostalets de Pierola, l’Esparreguera, la Penya Blau-grana de Vallirana i el Tancat de Tarragona, a més dels organitzadors.

Precisament els equips del Futbol Club Masquefa van tenir una destacada actuació, aconseguint el triomf en diverses categories. Així van ser campions de la seva categoria l’equip veterà, el de fèmines 11, el juvenil, l’infantil, el cadet, els alevins A i B, el fèmines aleví infantil i el benjamí A. Aquests resultats refermem la bona tasca que des de fa anys està duent a terme l’entitat en la formació de joves futbolistes.

A més, el FC Masquefa va ser subcampió en les categories promeses A, prebenjamins C i B, i cadet; va quedar tercer en les categories promeses B i prebenjamí A, i va ser quart en benjamí B.

El FC Masquefa va rebre les felicitacions de tots els equips participant per l’èxit organitzatiu d’aquest campionat.