Metalls Mediterrani, de Sant Feliu de Llobregat, va ser el campió de la 26a edició de les 24 Hores de Futbol Sala de Masquefa, disputades divendres i dissabte passats amb la participació de dotze equips.

El campió va derrotar a la final al Restaurant La Carreta, de Sant Esteve Sesrovires, per un contundent 8 a 3 en un partit que va dominar de principi a fi.
Nombrosos afeccionats van reunir-se al pavelló poliesportiu de Masquefa per gaudir durant 24 hores ininterrompudes (de les 7 de la tarda de divendres a les 7 de la tarda de dissabte) d’un gran espectacle futbolístic.

Al marge de l’extraordinària presència d’afeccionats, el campionat, un autèntic clàssic del calendari del futbol sala, va destacar també per l’elevat nivell de tots els participants i per la bona tasca duta a terme pels organitzadors, el Futbol Sala Espardenya de Masquefa, amb el suport de l’Ajuntament.

Les 24 Hores de Futbol Sala van comptar amb la participació de fins a 9 equips de casa, tot i que cap dels amfitrions no va aconseguir plantar-se a la gran final. El conjunt més jove, Cristalerías Masquefa, integrat per futbolistes de l’equip cadet del futbol base masquefí, va tenir una actuació destacada i va acabar en el vuitè lloc de la classificació.

El campió, Metalls Mediterrani, va ser premiat amb una estada de cap de setmana a Salou, mentre que el segon classificat, Restaurant La Carreta, gaudirà d’una merescuda sessió d’spa a l’Hotel Barceló.