La Capella del Roser va acollir el passat dissabte 18 de març la presentació d’un programa ampli i variat que inclou la cercavila per la Festa Sant Isidre, la passada per Festa Major, xerrades i una exposició, entre d’altres. Podeu descarregar el fulletó informatiu en aquest enllaç per conèixer totes les activitats organitzades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Colla Gegantera de Masquefa va presentar els actes commemoratius del trentè aniversari de l’Isidre i la Magdalena tot fent un recorregut per la història de les seves figures i arribant al seu present. L’esdeveniment va comptar amb els parlaments de l’alcalde, Xavier Boquete; la regidora de Cultura, Esther Ibáñez; el president de la Colla Gegantera, Roger Vázquez; Adrián Soriano, membre de ‘FotoGràfics’; Xavier Iborra, representant de ‘XD Creacions’; i Juli Molano.

També es va donar a conèixer el logotip del trentè aniversari i la nova samarreta personalitzada amb la imatgeria de la Colla Gegantera de Masquefa. A més, l’Isidre i la Magdalena van presidir l’acte després d’encapçalar la comitiva des de la plaça de l’Església fins a la Capella del Roser. La presentació va cloure amb la interpretació del Vals dels Gegants de Masquefa, a càrrec d’A3sons -Grallers de Reus- i amb coca i cava per a tots els assistents.

El primer acte previst és la pujada al Cementiri Vell el 17 d’abril. D’aquesta manera, els Gegants de Masquefa participaran el dilluns de Pasqua en l’aplec, un dels esdeveniments més tradicionals i simbòlics del poble. Posteriorment, també intervindran en la cercavila per la Festa de Sant Isidre a mitjans del mes de maig.

Més endavant, coincidint amb el dia en què l’Isidre i la Magdalena compliran el seu trentè aniversari, l’Associació Cultural Els Gegants Som realitzarà a Masquefa un espectacle de música i coreografies per mostrar la cultura local i dels voltants d’una manera diferent. Així doncs, l’activitat ‘Arrels de Tradició’ explicarà el 24 de juny la història que envolta la vila i de les figures i danses que ompliran l’escenari.

L’Isidre i la Magdalena també donaran el tret de sortida a la Festa Major i participaran activament en les propostes culturals que tindran lloc durant la diada de Santa Magdalena, patrona de la vila. Com a actes de cloenda, un seguit de conferències i una exposició serviran per explicar i commemorar els 30 anys d’història dels Gegants de Masquefa. Podeu descarregar el fulletó informatiu per conèixer tot el programa amb més detall.

L’Ajuntament i la Colla Gegantera de Masquefa valoren molt positivament l’acte de presentació i animen els veïns a ser partícips del trentè aniversari de l’Isidre i la Magdalena.

30_Aniversari_A42.pdf