L’Associació Esportiva Masquefa Trail i l’Ajuntament impulsen una jornada lúdica i esportiva per al diumenge 12 de març.

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’entorn paisatgístic de la vila i fomentar la pràctica esportiva, l’entitat Masquefa Trail i el consistori organitzen conjuntament una caminada popular que transcorrerà per les dues rutes senyalitzades al voltant del municipi.

La sortida tindrà lloc a les 9:30 hores des de la Plaça dels Jocs. El recorregut finalitzarà a la Font del Roure i, posteriorment, hi haurà botifarrada popular per als assistents. L’Ajuntament recorda que cal portar roba i calçat adequat per participar-hi.

Durant el transcurs de l’activitat, els organitzadors donaran informació detallada d’ambdues rutes, aportant així dades d’interès als participants. La ruta de l’Ocata, al peu d’un dels jaciments paleontològics més importants de Catalunya, transcorre entre vinyes i boscos i ens mostra els altiplans vitícoles de l’Anoia, gairebé sempre amb la muntanya de Montserrat com a teló de fons. El camí a les vinyes, en canvi, és un trajecte breu i planer que permet descobrir el territori i paisatge més proper de Masquefa. Per rebre més informació, el portal web Natura Local ofereix més detalls d’ambdós itineraris, tant de la ruta de l’Ocata com del camí de les vinyes.

L’Ajuntament de Masquefa anima tots els veïns a participar en aquesta jornada d’oci i salut que permetrà fomentar la pràctica de l’esport de lleure al nostre poble.