La Marató de TV3, la lectura i el cinema són les grans protagonistes de les diferents activitats que l’equipament ofereix als masquefins per a les properes setmanes.

La Biblioteca municipal de Masquefa convida els veïns a gaudir aquest mes de novembre de les diferents propostes culturals que arriben de la mà de l’equipament. La primera d’elles, dijous 16 de novembre (18:30 h.), és una xerrada sobre malalties infeccioses celebrada en el marc de La Marató de TV3, que enguany està dedicada a aquesta temàtica i que tindrà lloc el 17 de desembre.

Dimecres 22 (17:30 h.), la lectura prendrà el relleu amb una sessió de contes per a nadons a càrrec de la rondallaire Nona Umbert; una activitat familiar per a nadons entre els 0 i els 3 anys. I l’endemà, dijous 23 de novembre (18 h.), la Biblioteca acollirà un cinefòrum amb la projecció del film ‘La fuente de las mujeres’.

Finalment, per tancar el mes, el Club de Lectura de Masquefa participarà de la trobada de Clubs de Lectura al Teatre Auditori de Granollers impulsada per la Xarxa de Biblioteques de la Diputació. L’activitat és prevista per dilluns 27 de novembre.