A primera hora d’avui dimarts, els accessos a la zona ja han quedat totalment oberts. El cos de Bombers de la Generalitat i l’arquitecte municipal treballen ara sobre el terreny per estudiar i fer una valoració dels danys.

L’Ajuntament de Masquefa informa els veïns que la situació al polígon de La Pedrosa ha quedat totalment normalitzada avui dimarts 13 de juny al matí després de l’incendi que ahir dilluns va afectar des de primera hora de la tarda fins ben entrada la mitjanit la nau de l’empresa Industrias Químicas Masquelack, S.A. –ubicada a la part nord del polígon-.

El cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya va donar l’incendi per controlat i estabilitzat passada la mitjanit i aquest matí, a les 7 h., ja s’han obert tots els accessos al polígon per als treballadors. I a les 9 h, l’accés també s’ha obert per al conjunt de la població.

L’arquitecte municipal i el cos de Bombers treballen ara sobre el terreny per estudiar i valorar els danys materials generals provocats per l’incendi.