Dones amb Empenta (DAE) organitza, un any més, el concurs de fotografia, aquest any amb la temàtica ‘Nosaltres i les pors’. El concurs va adreçat a dones, sense distinció d’edat ni de procedència, amb l’objectiu d’animar la participació de totes en una activitat ludicocultural que permeti expressar-se sobre el tema proposat mitjançant un llenguatge artístic.

Estem en temps de crisi. I per això Dones amb Empenta convida a reflexionar sobre allò que ens fa por, d’una forma oberta. Pors reals o de fantasia, estètiques, emocionals, materials, socials… Individuals o col·lectives. A què tens por tu? A perdre la feina? A quedar-te sense casa? A les aranyes? Al dolor? A la violència? A la soledat? Al canvi? Sigui el què sigui, explica-ho mitjançant una imatge. Potser nosaltres també la compartim.

Bases del concurs

PRESENTACIÓ
Les fotografies s’han de presentar mitjançant el facebook de Dones amb Empenta. Cada fotografia participant ha d’anar acompanyada de títol i breu explicació.

OBRES
3 fotografies com a màxim per participant.

CONSIDERACIONS
Les fotografies participants han de ser inèdites i estar relacionades amb el tema que es proposa. L’organització es reserva el dret de retirar les obres que no respectin aquestes bases ni els valors de l’entitat.

TERMINI
Fins a l’11 de març del 2015.

PREMIS
S’estableixen 3 categories:
– Primer Premi: 100 €
– Segon Premi: 75 €
– Premi del Públic: 50 €
Els dos primers premis seran decidits per un jurat. El Premi del Públic serà per a la fotografia més votada al Facebook

JURAT
La seva decisió serà inapel·lable i pot declarar-se deserta qualsevol categoria. Així mateix, l’organització es reserva el dret d’utilitzar les obres guanyadores com a material de l’entitat.

LLIURAMENT DE PREMIS
Dissabte 14 de març, a les 19h, a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, durant la inauguració de l’exposició de les obres participants. La concursant guanyadora que no pugui recollir el premi personalment o mitjançant una altra persona, haurà d’acreditar-se amb la documentació que l’organització li requereixi en el seu moment per tal de poder ser-ne beneficiària.

EXPOSICIÓ
L’exposició restarà oberta fins al dia 29 de març (Ctra. de Valls, 57 –Santa Margarida de Montbui) de dilluns a divendres, de 8h a 14.30h, de dilluns a dijous, de 17h a 20h, i el dissabte també de 8h a 14h.