La Policia Local deté tres persones per un presumpte cas de robatori contra el patrimoni i robatori d’ús de vehicle a motor.

L’Ajuntament informa als veïns que avui divendres, 11 d’agost, la Policia Local de Masquefa ha detingut tres persones per un presumpte cas de robatori contra el patrimoni i robatori d’ús de vehicle a motor. La detenció ha tingut lloc al terme municipal d’Hostalets de Pierola i els detinguts han estat traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya a Igualada. La detenció s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de la Policia Local de Piera i al suport dels Mossos d’Esquadra.

Els fets es remunten al passat dimarts 8 d’agost, quan la Policia Local de Masquefa va ser alertada del robatori d’un vehicle model Kia Sportage de color blanc al carrer València, a El Maset. El vehicle en qüestió, ha estat identificat avui divendres dia 11 al migdia al municipi de Piera involucrat en un nou presumpte cas de robatori. Un cop rebut l’avís per part de la Policia Local de Piera, la Policia Local de Masquefa s’ha traslladat fins a la població veïna per donar suport i recolzament en la captura dels presumptes infractors. En aquell moment, s’ha iniciat una persecució policial que ha culminat amb la detenció de tres persones –un home i dues dones- al terme municipal d’Hostalets de Pierola i sense que s’hagin hagut de lamentar danys personals greus.

Un cop feta la detenció, la Policia Local també ha iniciat els tràmits per entregar el vehicle robat als seus titulars.