L’Ajuntament de Masquefa comunica que aquest matí, concretament a les 11:53h, un membre del cos de la Guàrdia Civil ha entrat pel registre d’entrada d’aquest Ajuntament un requeriment d’informació en forma de "mandamiento judicial" sol•licitant documentació relacionada amb la contractació de l’empresa Efial.

Com en d’altres ocasions i tal com és habitual en aquests casos, des de l’àrea de Secretaria de l’Ajuntament es procedirà a la recopilació de tota la informació i es lliurarà a les autoritats competents.

L’alcalde Xavier Boquete ha manifestat que "Com sempre hem fet, col•laborarem amb la justícia en tot allò que puguem. No obstant, ens ha semblat molt estrany que tractant-se d’unes actuacions "secretas", tal com diu l’ordre judicial, la premsa n’hagi tingut coneixement abans que l’Ajuntament rebés el requeriment".

El govern municipal ha convocat una Junta de Portaveus per aquesta tarda a les 18:30h per tal d’informar dels fets als grups municipals i efectuar tots aquells aclariments necessaris.