Des de fa unes setmanes l’Ajuntament ha posat en marxa un nou canal d’informació directa al vilatà. Es tracta d’un butlletí electrònic o newsletter que podeu rebre setmanalment al vostre correu electrònic i consultar-lo des de l’ordinador o el telèfon mòbil si us hi doneu d’alta.

Amb el butlletí rebreu les notícies més destacades, l’agenda d’activitats per a la setmana, els avisos del taulell d’anuncis de l’Ajuntament o informació sobre cursos, d’acord amb les vostres preferències. Vosaltres mateixos podeu seleccionar quins tipus d’informació desitgeu que us fem arribar.

Per a donar-vos d’alta al newsletter només cal que us registreu prèviament a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat). Heu de facilitar una adreça de correu electrònic i posteriorment seguir les instruccions del missatge que rebreu a la vostra bústia per a confirmar la subscripció.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament referma la seva aposta per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, a la vegada que posa en marxa un nou canal electrònic per fer arribar als vilatans informació del seu interès d’una manera àgil, directa i immediata.