El Consell Comarcal de l’Anoia i el Centre de Formació CEINA proposen aquesta formació adreçada a persones inscrites al Programa de Garantia Juvenil i com a demandants d’ocupació.

L’Ajuntament informa que a partir del mes d’octubre s’ofereix una nova proposta formativa al territori per seguir millorant la capacitació dels joves masquefins. En aquest cas, el Consell Comarcal i CEINA organitzen el curs de Programació ASP i ofimàtica dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil i inscrits com a demandants d’ocupació.

Emmarcat en el projecte esTICon, el curs té com a objectiu formar joves perquè puguin programar ASP i aprendre o reforçar els seus coneixements d’ofimàtica. La formació combina l’aprenentatge a distància i les tutories presencials per tal de potenciar el desenvolupament d’aplicacions multiplataforma. A més, al final del curs es pot optar a la certificació ACTIC.

Les sessions d’orientació grupal es realitzaran cada dijous des de l’1 d’octubre fins al 17 de desembre, en horari de 9 a 13 hores. D’altra banda, la formació en línia està prevista des de l’1 d’octubre fins al 8 de març del 2021.

Per a més informació i conèixer amb més detalls el desenvolupament d’aquesta activitat, les persones interessades poden enviar un correu electrònic a aeo@anoia.cat o bé trucar al número de telèfon 93 805 15 85.

L’Ajuntament anima els joves a participar en alguna de les propostes formatives que s’ofereixen periòdicament al territori, ja que poden esdevenir una oportunitat per millorar les competències tant personals com professionals, ajuden en la recerca de feina i permeten aprofundir en l’aprenentatge de qualsevol àmbit.