L’Ajuntament felicita al FS Espardenya Masquefa per l’èxit organitzatiu i participatiu de la quarta edició d’aquesta popular competició esportiva estiuenc.

Un total de 12 equips –dos femenins i 10 masculins- han participat aquest cap de setmana de la quarta edició del Torneig de Futbol Sorra de Masquefa organitzat pel FS Espardenya Masquefa amb la col·laboració de l’Ajuntament. La competició, que ha esdevingut un any més un èxit participatiu i organitzatiu- ha coronat enguany a l’equip masculí ‘Los Pascual’ i al conjunt femení ‘X lo menos 1 gol’ com a vencedors del torneig.

Competició masculina

Després de dos intensos dies de competició (divendres 27 i dissabte 28 de juliol) a les instal·lacions annexes a la piscina municipal i d’una competida fase de grups, l’equip ‘Los Pascual’ va aconseguir la victòria després d’imposar-se a la tanda de penals al ‘Vinyets’ a la gran final d’aquest torneig que poc a poc va esdevenint de referència en el calendari esportiu estiuenc masquefí. Tant la final, les semifinals com la fase de grups, a més, van comptar amb un nombrós contingent de públic.

Competició femenina

Enguany, abans de la disputa de la final masculina, es va decidir el títol femení; que enguany va anar a parar a l’equip ‘X lo menos 1 gol’ després d’imposar-se per 2 gols a 4 al conjunt masquefí ‘Team Girls’. La competició, a més, també va comptar amb una exhibició de la categoria benjamí.

L’Ajuntament de Masquefa felicita als conjunts vencedors per la seva victòria, a la resta de participants pel seu alt nivell i talent desplegats, i al FS Espardenya Masquefa per un nou èxit de participació i d’organització.

Equips participants al IV Torneig de Futbol Sorra

. CHELSEA (Masquefa)

. TOPOS FC (Masquefa)

. LOS PASCUAL (Masquefa)

. BUTANEROS (Masquefa)

. NEUTRONES (Masquefa)

. VETERANOS FLAMENCOS (Masquefa)

. JUVENILAÇAO (Masquefa)

. EL VAR (Esparraguera)

. VINYETS (Sant Boi)

. SALAOS FC (Martorell)

. TEAM GIRLS (Masquefa)

. X LO MENOS 1 GOL (Esparraguera)