Els tres equips masculins de l’entitat han aconseguit aquest 2017 l’ascens de categoria.

El Club Petanca Masquefa ha començat el nou any amb un estat de forma immillorable. Els tres equips masculins que componen l’entitat –A, B i C- han aconseguit recentment l’ascens de categoria en les seves respectives competicions.

L’equip ‘A’ va aconseguir l’ascens a 3a categoria el passat 22 de gener –a la finalització de la lliga-; el ‘B’ va ascendir a 4a també a finals de gener; mentre que el conjunt ‘C’, va fer-se amb l’ascens a 5a categoria el passat 12 de febrer, després de superar una fase de promoció. Tots tres equips estan federats a la Federació Catalana de Petanca. El Club Petanca Masquefa, a més, també compta amb un consolidat i destacat equip femení que enguany ha aconseguit la permanència a 3a categoria.

Enrique Gómez, regidor d’Esports, assegura que “aquests ascensos posen de manifest la bona salut de què gaudeix aquest esport al nostre poble”. L’Ajuntament felicita el Club de Petanca de Masquefa per aquests nous èxits esportius i posa en valor la seva destacada tasca de dinamització lúdica i esportiva del municipi.