Fins a nou patinadores del Club Patinatge Artístic (CPA) Masquefa disputaran, el dia 27 de juny, a Santa Eulàlia de Ronçana, la semifinal del campionat d’interclubs de la demarcació de Barcelona que organitza la Federació Catalana de Patinatge. Les masquefines es van classificar per a la semifinal gràcies als bons resultats que van aconseguir en les dues fases prèvies del campionat i als podis que van assolir. La primera fase es va disputar el 29 de març a Masquefa, i la segona aquest dissabte passat, 2 de maig, a Tordera.

Les patinadores que van assolir podi en les diferents categories i, per tant, el pas automàtic a la semifinal són:

-En iniciació C menors: Eneritz Pérez (1a) i Judith Bascompte (3a)
-En iniciació C majors: Aina Codina (1a) i Maria Pérez (2a)
-En iniciació B menors: Claudia Pérez (1a) i Maria Naranjo (3a)
-En iniciació B majors: Celia León (2a) i Carla López (3a)
-En certificat: Mireia Folch (1a)

En total van ser 22 les patinadores del CPA Masquefa que van prendre part en les dues fases prèvies del campionat d’interclubs. El club va competir en el grup 5, format per una seixantena de patinadores. A més de les masquefines, el grup el formaven el CPA Tordera, el CPA Sant Fost, el CPA Valldemosa i el CPA Argentona.

Les tres primeres patinadores de cada categoria van assolir el pas a la semifinal, on competiran amb les tres millors dels altres grups de Barcelona.

Aquests bons resultats avalen també la feina que fa el cos tècnic del CPA Masquefa, integrat per la primera entrenadora Anna Baeza, la segona entrenador Verónica Trani, i les monitores Natalia Rodríguez, Paula Icart i Andrea Nieto.