La inserció laboral d’aquests professionals ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la Regidoria d’Estratègies per a l’Ocupació de l’Ajuntament i l’empresa masquefina.

Un total de nou professionals començaran a treballar aquest divendres 17 de desembre en la nova botiga que l’empresa Aldi Masquefa S.A. inaugura al municipi aquesta setmana.

La contractació d’aquestes persones ha estat possible gràcies a la col·laboració entre la Regidoria d’Estratègies per a l’Ocupació de l’Ajuntament i l’empresa masquefina. En aquest sentit, Aldi va confiar amb el Servei d’Ocupació de Masquefa per a fer la difusió de l’oferta de treball, recollir candidatures i fer tramesa a l’empresa dels candidats. Així mateix el CTC va cedir els seus espais per fer una part d’aquest procés de selecció.

El regidor d’Estratègies per l’Ocupació, Álvaro Pérez, agraeix a l’equip de recursos humans d’Aldi per confiar en l’Ajuntament en aquest procés. Tot recordant que l’objectiu del Servei d’Ocupació de Masquefa és treballar per generar oportunitats laborals  per la ciutadania i anima a d’altres empreses del municipi a posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació per a la captació d’aquest talent local.

 

Prohibida la reproducción total o parcial sin consentimiento expreso