El Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) de Masquefa, en el seu compromís per contribuir al desenvolupament econòmic i social de la comarca, organitza de cara al proper dilluns 6 de febrer una formació sobre assegurances adreçada als autònoms i empresaris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’expert Pere Martí, de l’empresa MM Assessoria, impartirà el proper 6 de febrer de 9:30 a 11h, al Centre Tecnològic i Comuntari – CTC de Masquefa, el taller gratuït ‘Quines assegurances cal tenir com autònom?’, que s’adreça a tots aquells emprenedors i emprenedores que vulguin engegar un negoci. L’objectiu del programa és informar de manera molt pràctica sobre les assegurances existents, els pros i contres de les assegurances i també sobre els requeriments i obligacions dels empresaris en aquesta matèria.

Les inscripcions romandran obertes fins al dimecres 1 de febrer i les places són limitades. Per apuntar-se a la sessió, només cal trucar al telèfon 937727828, o bé al 937725823. També es pot realitzar la inscripció online a través d’aquest enllaç o presencialment al CTC (Avinguda Catalunya, 60, Masquefa)