L’Ajuntament de Masquefa, amb la col·laboració de les AMPA dels centres educatius, i en el marc del Projecte Educatiu de Vila (PEV), ha organitzat per als dies 5 i 11 de novembre una nova sessió de l’Escola de mares i pares a la Biblioteca municipal. Amb el títol ‘Les famílies i l’èxit educatiu dels fills i filles: una paleta de colors’, el taller abordarà totes aquelles coses que es poden fer a casa i que tenen una relació directa amb l’èxit escolar dels nens i nenes.

La finalitat del taller –que s’adreça a pares i mares amb fills i filles de 6 a 16 anys- és promoure canvis en la manera d’actuar de les famílies, les quals intervenen directament en l’èxit educatiu d’infants i joves. Es proporcionaran propostes concretes d’actuació als assistents.

Inscripcions i servei de monitoratge
Les persones interessades es poden apuntar a la xerrada enviant un correu electrònic a espaifamilia@masquefa.net. Cal indicar-hi el nombre de persones que hi assistiran, si necessitaran del servei de monitoratge gratuït que oferiran les AMPA, i per a quants infants. També es poden fer les inscripcions trucant al 93 772 50 30.