El 26 de novembre tindrà lloc un nou taller de l’Escola de Mares i Pares. L’Ajuntament de Masquefa, amb la col·laboració de les AMPA dels centres educatius, ha organitzat una sessió sobre alimentació infantil que duu per títol ‘Com puc preparar un menú equilibrat? Alimentació saludable per a nens i nenes entre 0 i 3 anys’.

L’objectiu d’aquesta xerrada és orientar els pares i mares en la millora de l’alimentació dels seus fills i filles, i desmitificar conceptes erronis sobre l’alimentació infantil. Igualment, els assistents aprendran a dissenyar àpats saludables i a trobar solucions als principals problemes que presenten els nens i nenes respecte a l’alimentació. La xerrada tindrà lloc a 1/4 de 6 de la tarda a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa.

Inscripcions i servei de monitoratge
Les persones interessades es poden apuntar al taller enviant un correu electrònic a espaifamilia@masquefa.net. Cal indicar-hi el nombre de persones que hi assistiran, i si necessitaran del servei de monitoratge gratuït que ofereixen les AMPA. També s’hi poden inscriure trucant al 93 772 50 30.