L’Ajuntament de Masquefa organitza tres nous cursos, en el marc del programa estable d’activitats i serveis culturals Fem Cultura: un de pintura sobre roba, un altre de sardanes i un tercer per aprendre a parlar en públic.

Els interessats ja poden fer les inscripcions a recepció de la Torre dels Lleons (Àrea de Serveis Personals, C/Crehueta, 33).

El curs de sardanes començarà el 21 d’abril i tindrà una durada total de 8 hores. El curs consta de dos nivells diferents (iniciació i perfeccionament) i té un preu total de 20 euros. Les sessions aniran a càrrec de la Secció Sardanista El Progrés de Martorell i es faran els dilluns, de 9 a 10 del vespre, a la Sala Polivalent de la Rogelio Rojo. Amb aquesta iniciativa es vol fomentar les tradicions populars catalanes.

El taller de pintura sobre roba també començarà el dia 21 d’abril vinent i té un preu de 22 euros al mes. Les classes es faran cada dilluns, de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda, a la Sala Petita.

El curs per aprendre a parlar en públic començarà el 4 de juny i constarà de 12 hores. El preu del taller és de 25 euros. Les classes es faran els dimecres i divendres del mes de juny a la Biblioteca Municipal, en l’horari de 2/4 de 9 del vespre a 10 de la nit.