Masquefa és un dels 21 municipis que s’ha adherit a la nova campanya de sensibilització ‘Recicla’t a la cuina, aprofitem-ho tot’ impulsada pel Consell Comarcal. L’objectiu és inventar i difondre un tipus de cuina pròpia de la comarca, de baix impacte ambiental i econòmica, i a la vegada contribuir a no crear residus a la cuina i fomentar la recollida selectiva dels residus domèstics. Fins al febrer es farà un procés de participació perquè entre tots plegats elaborem els continguts d’un llibre de cuina de l’Anoia.

Apunta’t als tallers de cuina
Els canals per a participar-hi són diversos. D’una banda, es faran tallers gratuïts de cuina. A Masquefa tindran lloc els dies 10, 17 i 24 de gener de 2011, de 19 a 20.30h, a la Sala Petita de la Rogelio Rojo. Les inscripcions s’han de fer als Serveis Territorials de l’Ajuntament (C/ Doctor Jover, núm. 4) de dilluns a divendres, de 9 a 13h. També pots portar-nos les teves receptes a l’Ajuntament (C/ Major, 93) o enviar-les a reciclatalacuina@anoia.cat I, finalment, també pots entrar al bloc www.reciclatalacuina.cat i deixar-hi la teva recepta, així com a les xarxes social twitter i facebook.

El llibre de receptes arribarà per Sant Jordi a l’Ajuntament i a les llibreries i parades. També el trobareu en versió digital al web reciclatalacuina@anoia.cat. Entre totes les receptes se sortejarà un lot de productes de la terra valorat en 200 euros.