La Biblioteca acull un curs gratuït els dies 21 i 22 de febrer, dirigit a majors de 55 anys, i que té com a objectiu donar les claus i les eines bàsiques per treure profit dels “smartphones”.

L’Ajuntament de Masquefa, amb l’objectiu d’oferir als veïns de Masquefa les eines necessàries que permetin fomentar la seva educació en l’entorn de les Tecnologies en la Informació i Comunicació (TIC), ha presentat aquest mes de gener un taller gratuït adreçat a persones majors de 55 anys sobre Smartphones: “Comunicació a través del mòbil. App’s i WhatsApp

Degut al gran volum de persones interessades en la realització d’aquest curs, organitzat pel Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa, i amb la col·laboració de la "Fundació Pere Tarrés" i la "Fundación Vodafone España", s’ha creat una segona edició que es farà els dies 21 i 22 de febrer, de 17 h. a 19 h., a la Sala d’Actes de la Biblioteca.

Durant les dues sessions que durarà el monogràfic, els assistents podran aprendre com connectar-se a Internet, instal·lar aplicacions mòbils que els ajudin a la seva vida quotidiana (com ara aplicacions de mapes que els ajudin a orientar-se quan ho necessitin, sanitàries, etc.) o bé aprendre a configurar el WhatsApp i crear un grup de missatgeria per parlar amb la família o amics.

Les inscripcions per participar a la formació es poden fer presencialment al Masquef@ula del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa fins el divendres 17 de febrer, a l’avinguda Catalunya, 62. Per a més informació podeu trucar al 93 772 58 23.