Una ronda d’entrevistes simulades amb experts en selecció de personal i una jornada amb empreses de recursos humans, principals novetats d’enguany. La primera cita serà el dimecres 20 de juliol amb la taula rodona Què fan les empreses amb el meu CV?. Inscripcions obertes!

Apropa’t a l’empresa! és un projecte realitzat conjuntament pels Ajuntaments de Masquefa i Piera amb el suport de la Diputació de Barcelona que té per objectiu oferir a les persones que estan en procés de recerca de feina informació de primera mà que els ajudi a millorar i perfeccionar les seves candidatures i currículums professionals. Mitjançant trobades presencials amb representants d’empreses, els participants d’aquest programa tenen l’oportunitat d’escoltar en persona quins perfils professionals van més buscats, quines són les característiques que fan una candidatura més elegible que una altra, quines habilitats són les preferides per part de les empreses i quines són les claus per tal que el nostre CV sigui atractiu.

Apropa?t a l?empresa!

El programa preveu un total de quatre trobades directes amb empreses, una d’elles de caràcter multisectorial -amb 8 empreses dels sectors més punters i emergents de la comarca-, dues d’específiques amb representants dels dos sectors que estan demostrant un major dinamisme -logística i informàtica- i una d’inicial de perfeccionament i millora del propi CV amb empreses de recursos humans. A més, i com a novetat d’enguany, els participants tindran l’oportunitat de realitzar un speed dating, una ronda d’entrevistes professionals simulades amb experts en selecció de recursos humans que serviran a mode d’entrenament i perfeccionament de les habilitats d’auto-promoció. Tot això sense oblidar els tallers de millora de competències que les persones interessades podran triar en funció de les seves necessitats.

El calendari de sessions començarà el proper dimecres, 20 de juliol, al Casal de Joves i Grans de Piera amb la taula rodona Què fan les empreses amb el meu CV?, una jornada de nova creació que pretén ajudar les persones que busquen feina a fer-se més visibles a ulls dels seleccionadors de recursos humans. Per tal d’assistir a aquesta sessió cal fer la inscripció corresponent al CTC, ja sigui presencialment, per telèfon (93.772.7828) o via correu electrònic (ctc.serveiocupacio@masquefa.net)