L’Ajuntament oferirà al llarg d’aquest 2017 un variat programa d’activitats que inclou sortides culturals, balls populars i xerrades sobre diverses temàtiques.

Aquest mes de febrer es donarà el tret de sortida a una nova edició de ‘Fem Cultura’, un programa impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa i que té com a objectiu difondre i promoure la cultura a través de l’organització de temporades estables d’activitats culturals. Al llarg d’aquest 2017, el consistori oferirà als masquefins un extens i complet programa de propostes que inclou sortides, balls populars i xerrades sobre múltiples temàtiques.

Fins a finals del mes de desembre, es realitzaran prop d’una trentena d’activitats. Esther Ibáñez, regidora de Cultura, assegura que “enguany oferim un programa renovat i dissenyat expressament per satisfer les inquietuds, gustos i interessos de tots els nostres veïns”.

Balls populars

La Sala Polivalent acollirà fins el 17 de desembre un total de 18 actuacions a càrrec dels grups ‘Grup Choffers’, ‘Duet Amor’, ‘Duo Dava’, ‘Duo Melody’ i ‘Duo Doble Perfil’. Els balls començaran a les 18 h. i tindran un preu simbòlic de 2€.

Sortides culturals

El ‘Fem Cultura’ 2017 inclou un total de set sortides culturals a diferents punts de Catalunya. La primera d’elles, dissabte 25 de març, a la Colònia Güell i a Catalunya en Miniatura. El programa, però, també portarà enguany al masquefins al Museu Dalí de Figueres i el Museu del Joguet (29 d’abril), la Fageda d’en Jordà i els volcans (20 de maig), els Jardins Artigas i el Museu de les Mines de Cercs (10 de juny), Montjuïc i l’espectacle de les Fonts (7 de juliol), el Monestir de Pedralbes (7 d’octubre), i les Coves de Salnitre a Collbató (11 de novembre).

Xerrades

El procés d’industrialització, Salvador Dalí, els volcans, les mines de Catalunya i les coves de salnitre seran les grans protagonistes enguany de les xerrades del programa ‘Fem Cultura’. La Biblioteca Municipal serà l’espai escollit al llarg d’aquest 2017 per dur a terme un total de cinc conferències sobre diferents temàtiques i a càrrec d’experts i professionals. Amb tot, la Regidoria de Cultura obre la porta a incorporar al llarg de l’any noves conferències.