L’Ajuntament ha editat una nova versió de la Guia d’informació i serveis de la vila de Masquefa, la qual recull tots els recursos i serveis que el Consistori i d’altres administracions posen a disposició dels vilatans i vilatanes. La nova edició, ampliada i actualitzada, incorpora els nous serveis que ha posat en marxa el Consistori.

La guia pretén donar resposta a les diferents qüestions que els masquefins i masquefines es plantegen en el dia a dia. D’aquesta manera, s’hi pot trobar informació de tots els serveis, recursos i programes que l’Ajuntament ofereix en àmbit com l’educació, la sanitat, el treball, el transport, la formació, l’habitatge, l’empadronament, l’atenció social, la informació als joves o la participació vilatana, entre d’altres.

Un cop de mà a les persones nouvingudes
La publicació és especialment útil per a totes aquelles persones nouvingudes que inicien una nova etapa de la seva vida a Masquefa. La guia els permet conèixer, a més de tots aquests recursos i serveis, els orígens i la història de la vila, el seu potent teixit associatiu i les tradicions o festes, entre d’altres.

La Guia d’informació i serveis de la vila de Masquefa es pot recollir a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament, situada a les antigues dependències de Masquef@ula, al Recinte Rogelio Rojo. També es pot consultar al web municipal: www.masquefa.cat