Els cursos presencials al CTC es complementaran amb formacions telemàtiques online i a través de l’Aula Virtual. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament ofereix per als mesos d’abril, maig, juny i juliol del 2022 una nova oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

La Guia Formativa inclou una variada oferta de cursos en format telemàtic (online i a través de l’Aula Virtual) i presencial (al CTC) en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa. Entre ells, i com a grans novetats, els cursos i tallers:

  • “Com potenciar les habilitats comercials si ets una persona emprenedora”.
  • “Sortides laborals actuals”.
  • “Cinc estratègies i quatre tècniques infal·libles per fidelitzar clients”.
  • “La recerca de feina a les xarxes socials”.
  • “Decàleg de bones pràctiques per sobreviure els primers anus de vida de l’empresa”.
  • “11 consells de màrqueting per a iniciar el teu negoci en moments de canvi”.

A més, també cal destacar “+ 40: expertesa, experiència i talent”, un projecte que pretén afavorir el retorn de dones de més de 40 anys provinents del sector serveis al mercat laboral a través de la millora de competències i l’eliminació de barreres i elements de discriminació. És un projecte que combinarà la millora de competències oferint formació, assessorament especialitzat per la recerca de feina i una campanya de sensibilització per a la ciutadania en general i l’empresariat en particular.

El programa -que presenta una estètica, un disseny i una estructura renovades- ja es troba disponible en versió digital als webs de l’Ajuntament i del CTC. Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions us podeu adreçar al CTC (Av. Catalunya, 60), a través del telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.