Els cursos s’impartiran íntegrament en format telemàtic. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament ofereix per als mesos d’abril, maig, juny i juliol de 2021 una nova oferta de cursos formatius dirigits a persones adultes.

La Guia Formativa inclou una variada oferta de cursos íntegrament telemàtics en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa. Entre ells, i com a grans destacats, cursos amb una alta demanda per parts dels usuaris com són les formacions TIC amb titulacions oficials (ACTIC i Microsoft); cursos per a reciclar-se, estar al dia per i aprendre nous recursos que ens poden ajudar a ser més professionals, productius…; o formacions per ajudar en la recerca de feina i en la digitalització de les empreses.

A més, gràcies a la bona acollida que ha tingut la iniciativa al llarg dels darrers mesos, també se seguiran oferint directes a través del perfil d’Instagram del CTC. Per a participar-hi no cal fer inscripció prèvia i els usuaris tenen la possibilitat de formular preguntes als especialistes durant les sessions.

El programa ja es troba disponible en versió digital als webs de l’Ajuntament i del CTC. Per a més informació sobre els cursos i les inscripcions us podeu adreçar al CTC (Av. Catalunya, 60), a través del telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.