La nova lluminària, de tecnologia LED, permetrà reduir la despesa energètica i millorar les prestacions d’ambdós equipaments esportius.

L’Ajuntament de Masquefa –a través de la Regidoria d’Urbanisme– manté la seva ferma aposta per oferir als veïns unes instal·lacions esportives de primer nivell actualitzades i adaptades a les necessitats i interessos dels masquefins que practiquen esport. Així, el consistori ha adquirit aquest mes de desembre nous sistemes d’il·luminació LED que s’instal·laran a la zona de vestidors del Pavelló poliesportiu municipal.

La nova lluminària permetrà reduir fins a un 50% la despesa energètica, és totalment sostenible i no emet gasos d’efecte hivernacle com el CO2. En aquest sentit, Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, avança que “Masquefa és un municipi amb una activitat esportiva molt destacada. Comptem amb un teixit associatiu i esportiu molt nombrós i molt important que duu a terme diàriament una tasca ingent per promoure la pràctica esportiva i els valors inherents a l’esport”.

Per tot plegat, Gómez assegura que “tot aquest actiu únic cal que vagi acompanyat necessariament d’una adequació de l’entorn de la zona esportiva. Per això seguim apostant decididament per oferir un manteniment continuat de tots els nostres equipaments esportius i per renovar i millorar aquells espais que requereixen d’una posta a punt”.

Nous treballs d’arranjament al futur pavelló poliesportiu

Un cop instal·lada la coberta de l’equipament, l’Ajuntament de Masquefa procedeix al llarg d’aquests dies a l’habilitació dels tancaments d’aquest nou espai per a la pràctica esportiva al municipi que ja està sent utilitzat per les diferents entitats esportives masquefines.

Nova il·luminació al Camp de Petanca

En paral·lel, el Camp de Petanca també compta des d’aquest mes de desembre amb nova il·luminació sostenible gràcies a la instal·lació d’un total de 34 sistemes d’il·luminació LED que milloren notablement les prestacions d’aquest equipament esportiu del municipi que compta amb una llarga tradició i arrelament a Masquefa.