Durant la jornada celebrada el dimarts 14 de març es van realitzar 25 extraccions.

Els masquefins van demostrar la seva solidaritat en una nova jornada de donació de sang. 25 persones -entre elles, quatre nous donants- es van apropar al Casal de la Gent Gran de Masquefa per participar en aquesta iniciativa impulsada pel Banc de Sang i Teixits amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia. També es van produir cinc oferiments més de persones que volien donar sang, però no es va poder fer efectiu perquè no complien amb els requeriments necessaris.

El consistori valora positivament la participació, felicita els masquefins pel seu gest altruista i els convida a col·laborar en properes campanyes. A més, tal com ha succeït en aquesta darrera jornada, l’Ajuntament informa que el Casal de la Gent Gran de Masquefa serà el punt de recollida de totes les donacions de sang que s’organitzen trimestralment a la vila.

Durant la jornada, celebrada de les 17 a les 20:30 hores, els assistents que ho van requerir també van rebre informació sobre totes aquelles accions que es realitzen amb l’objectiu de millorar la salut de les persones, com poden ser la donació de cordó o medul·la òssia. Si teniu qualsevol dubte en matèria sanitària, podeu trucar al CatSalut Respon, al telèfon 061.