L’Ajuntament ja té a punt la nova oferta formativa per a persones adultes per als mesos de gener a març del 2010. Tota l’oferta es recull en una nova guia municipal que es podrà trobar, a partir de la setmana del 21 de desembre, als diferents equipaments municipals i als forns. La Guia d’oferta formativa per a persones adultes també es podrà consultar a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat).

Amb la programació de cursos per a persones adultes l’Ajuntament vol ajudar els masquefins i masquefines a millorar les seves capacitats i aptituds laborals per trobar feina o millorar el seu lloc de treball.

Amb aquest objectiu l’oferta formativa per al primer trimestre de l’any 2010 manté cursos que ja han tingut una molt bona acceptació, com ara els de formació en llengües i en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), entre altres.

Novetats més destacades
A més, incorpora nous cursos en àmbits com ara els coneixements de base i els accessos al sistema educatiu, les llengües, les TIC, l’expressió artística, els esports i, especialment, la formació per a l’ocupació. En aquest sentit destaca un nou curs de conductor/a de carretons elevadors, una formació que permet ser més competitiu professionalment en l’àmbit logístic, sector on cada vegada es demana més aquest títol.

També pel que fa a la formació ocupacional aquest primer trimestre del 2010 es tornaran a organitzar els cursos de monitors/es en el lleure infantil i juvenil (amb titulació homologada per la Generalitat de Catalunya), els cursos de manipulació d’aliments i els de formació en prevenció de riscos laborals.

D’altra banda us recordem que l’Ajuntament disposa d’un servei d’assessorament formatiu. Cal demanar hora concertada al telèfon 93 772 78 28.