L’espai municipal Zona Lliure ha organitzat noves activitats per al mes de novembre. Així, aquest divendres, dia 2, s’hi representarà un espectacle que combina el hip-hop i les titelles i que té per objectiu aportar informació sobre sexualitat segura i establir un debat entre els joves. L’activitat la durà a terme l’associació ACAIR.

L’endemà, dissabte dia 3, s’habilitarà una zona multimèdia amb tres videoconsoles, amb les quals els adolescents i joves podran ballar o disputar campionats de futbol i curses de cotxes. També s’hi instal·larà un planell de tir amb figures geomètriques per posar a prova la punteria.

I el divendres 9 de novembre l’associació JIS (Joves per la Igualtat i la Solidaritat) durà a terme un taller de begudes saludables, en què s’aportaran coneixements teòrics i pràctics sobre les drogues, l’ alcohol i els seus efectes. Amb el nom de Zumolàndia, el taller també desmitificarà associacions que es fan respecte a les drogues i l’alcohol mitjançant exercicis de reflexió . Els participants aprendran a fer còctels de sucs de fruites.

Les activitats de la Zona Lliure es duen a terme de les 17h a les 20h.

D’altra banda, el dissabte 27 d’octubre, La Fuga Associació va pintar un graffiti mural en l’espai d’oci i prevenció de la Zona Lliure. Per mitjà d’aquesta activitat, els adolescents i joves van poder plasmar la seva creativitat i comunicar les expressions personals. La realització del mural també els va permetre aprendre diverses tècniques pictòriques i recursos per expressar i comprendre idees mitjançant les imatges.