Divendres 17 de desembre hi haurà la sessió de teatre “Jo no soc racista, però…”; i dissabte dia 18, un torneig de Magic.

El Casal de Joves de Masquefa organitza aquesta setmana dues noves activitats obertes a tots els joves del municipi.

La primera d’elles tindrà lloc divendres 17 de desembre a les 18.30 h. Es tracta del teatre fòrum “Jo no soc racista, però…”, a càrrec de La Xixa Teatre; una obra de creació col·lectiva que té per inspiració els conflictes generats degut a actituds i imaginaris racistes i islamòfobs. L’activitat és gratuïta.

I la segona proposta és un torneig de Magic, que se celebrarà el dissabte 18 de desembre a partir de les 09 h. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament al Casal de Joves abans del dia 17 i el preu és d’1€, que es destinarà íntegrament a La Marató de TV3. El Casal de Joves estarà obert durant tot el torneig per a venir a seguir la competició en directe encara que no es participi en aquesta; i a més, hi haurà un espai especial per a poder jugar a Magic fora de torneig. L’esdeveniment també és obert a aquelles persones que no coneixen el joc i vulguin venir a provar-lo. El Casal de Joves disposarà de baralles de cartes per a prestar a qui no tingui cartes i vulgui aprendre a jugar. Les inscripcions es poden recollir al Casal de Joves o descarregar-les a través del següent enllaç, i es poden retornar emplenades o bé al correu electrònic magicmasquefa@gmail.com o portar-les en mà al Casal de Joves.